hotel de golf bredene

Zonder zorgen verblijven aan zee...

In Hotel De Golf in Bredene zorgen wij voor een  persoonlijke ontvangst en bediening.  Ons hotel is op wandelafstand van het strand en de tramhalte "Duinenplein"

Beleef de charme van een Bed & Breakfast en het comfort van een hotel bij Hotel De Golf in het pittoreske Bredene. U wordt ontvangen door de gastheer of gastvrouw zelf. Ontwaak met de geur van versgebakken broodjes en geniet van een uitgebreid ontbijt geserveerd met een glimlach. Ontspan in onze knusse kamers, ingericht met een huiselijk tintje en geniet van persoonlijke aandacht. Laat je verrassen door de warme gastvrijheid en ontdek de gezelligheid van een B&B met het comfort van een hotel.

Wij beschikken over 11 tweepersoonskamers, twee luxekamers en 3 éénpersoonskamers om u of u en uw partner een rustig verblijf in Bredene aan zee te garanderen.
Geniet van een heerlijk glas wijn met tapas of één van onze koffiebereidingen in de wijnbar en koffiebar.
Boek nu en omarm de gastvrijheid van Hotel De Golf voor een onvergetelijk verblijf aan zee.

Tot aan zee...
Chantal en Kurt

Reserveren aan de beste prijs mogelijk...

Bij ons reserveert u uw kamer aan het goedkoopste tarief mogelijk. Dit is tot 20 eur per nacht goedkoper dan booking.com, Trivago of alle andere sites, maar met dezelfde service en voorwaarden.
Alle reservaties zijn altijd inclusief ontbijt
Huisdieren zijn niet toegelaten in het hotel.

 


Luxekamer in hotel de golf
Bredene aan zee
Hotel de golf in bredene